Fyldt bordopvaskemaskine

Bordopvaskemaskiner – det skal du overveje inden køb

En bordopvaskemaskine er intet mindre end en genial opfindelse. Den lille opvaskemaskine kan ligesom en almindelig opvasker, hjælpe dig med at vaske dine beskidte tallerkener og bestik op. Selvom en bordopvaskemaskine er lille, er den yderst effektiv. Det er nemlig ikke altid det største der er det bedste – særligt ikke når det gælder opvaskemaskiner.

Selv de som bor selv, vil naturligvis gerne slippe for at vaske op i hånden. Der er dog ingen grund til, at gå ud og investere i en stor opvaskemaskine, hvis man kun er en person. Det er alt for meget til en enkelt person, og har du et lille køkken, vil der sandsynligvis heller ikke være plads til den. Så hvad gør man så? Man anskaffer sig i stedet en smart lille boropvasker.

Der er dog nogle ting du skal overveje og være opmærksom på, inden du går ud og investerer i en ny bordopvaskemaskine. Dem kommer vi ind på i artiklen her.

 

Hvilken model skal jeg vælge?

Du har allerede besluttet dig for, at det skal være en bordopvaskemaskine du skal have. Men selv noget så specifikt som en bordopvasker, findes der stadig mange forskellige modeller af. De er alle små, men findes stadig i forskellige størrelser og med forskellige kapaciteter. Ligesom med alt andet, er der naturligvis også forskel på kvalitet og pris på de forskellige modeller. De 2 faktorer hænger naturligvis sammen. Jo højere pris, jo højere kvalitet (som regel – der kan være undtagelser).

Det kan altid betale sig, at tjekke en bordopvaskemaskine test guide, inden du definitivt beslutter dig for, hvilken du skal købe. I en sådan test, har man taget alle de forskellige modeller på markedet i betragtning, og dermed fundet ud af, hvilken som er bedst. Er du helt på bar bund, kan du dermed altid gå med den model, som er bedst i test. Så kan det aldrig gå helt galt.

 

Læg et budget

Inden du begynder at kigge på bordopvaskemaskiner, er det en god ide, at lægge et budget for. Et budget for, hvor meget du har råd til at investere i bordopvaskemaskinen. Hvis du ikke selv er en gør-det-selv type, eller kender en der er, skal du også huske at budgettere med, det det koster at få den installeret. Det kan i nogle tilfælde klares selv – andre gange skal du have en professionel til at hjælpe dig.

Så hvad koster sådan en bordopvaskemaskine? Du kan være heldig, at finde dem på tilbud til under 2000 kr. Dertil kan du også finde modeller helt op til omkring 10.000 kr. Dem som er bedst til prisen, er typisk dem der ligger et sted i mellem. Er du på et skrabet budget, kan de billigste naturligvis også godt klarer arbejdet for dig.

Som alternativ, kan du også se, om du kan finde en brugt bordopvaskemaskine. Folk som køber bordopvaskere, er ofte folk som bor i en lille lejlighed, på et kollegieværelse eller andet sted, som måske ikke er permanent. Det betyder, at du sagtens kan finde gode brugte bordopvaskemaskiner, som kun har været brugt i et år eller mindre.